Voyage Runway: Høstmoten du ikke vil gå glipp av

Det er høst i byen, det er det ingen tvil om. Vi har tatt turen innom Voyage for å sjekke ut årets favoritter inne

Voyage Runway: Høstmoten du ikke vil gå glipp av
3/10/24
Nyheter

Voyage er en helt unik butikk her i Karenslyst Allé, som tar deg med inn i en bohemsk verden av deilig hverdagsluksus, fashion og interiør. Her vil du oppleve en følelse av å reise bort, til et sted der du henter inspirasjon og kan utvikle din identitet.

Akkurat som på en reise, er Voyage i konstant bevegelse, og her vil du få stadig nye impulser og opplevelser.

Voyage Runway - hva finner du?

Høstens mote er preget av strikkegensere og -jakker, masse layers i ulike materialer og dype høstfarger som burgunder og sjokoladebrun. Ull, kasjmir og alpakka er gjengangerne, og passer selvfølgelig perfekt fremover i disse kjølige høstmånedene frem mot vinteren.

Vi forelsket oss i denne sjokoladebrune lammeulls-jakken fra Christian Aks.

Jakkens tid til å skinne

En uungåelig trend hvert år når temperaturen senker seg, er høstjakkene som ankommer butikkene. Med et stort utvalg høstjakker, er Voyage butikken å dra til dersom du trenger å friske opp jakkegarderoben din litt.

Med merker som blant annet The Garment, Ducie London, Suncoo, Christian Aks og, ikke minst, Voyage-nyheten Meotine, kan vi nærmest garantere at du finner en ny favoritt!

Blant alle jakkene har vi plukket ut våre favoritter, som vi viser frem i en snutt HER.

J for Jeanerica

Ikke minst er jeansen et basisplagg som virkelig får skinne på høsten. Voyage har et stort utvalg jeans, og vi fant våre favoritter blant merket Jeanerica. Dette high-end jeans-merket tilbyr ekslusive hverdagsvarer - bærekraftig utviklet for lang levetid.

Jeanerica tilbyr et allsidig utvalg som overskrider årstider og rettferdig produksjonspraksis, ved å kombinere spesialisert industriell innovasjon med småskala lokal produksjon.

Og hvis du ennå ikke har klart å finne den perfekte høstveska til studietiden eller jobbhverdagen, så har Voyage de aller fineste variantene i høstens farger.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Voyage og resten av Karenslyst Allé denne høsten.

Husk å følge Karenslyst Allé på sosiale medier!

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram