BRGN Concept Store & Kaffebar til Karenlyst Allé

Vi ønsker BRGN Concept Store & Kaffebar velkommen til Karenslyst Allé!

BRGN Concept Store & Kaffebar til Karenlyst Allé
27/9/24
Nyheter

Det er med stor glede at vi endelig kan introdusere dere til Karenslyst Allés nyeste tilskudd - BRGN Concept Store & Kaffebar!

Hva er BRGN Concept Store?

I Karenslyst Allé 53, rett ved siden av togstasjonen på Skøyen, finner du nå BRGN Concept Store & Kaffebar. BRGN ble grunnlagt i Bergen i 2015, på bakgrunn av et felles ønske mellom to venninner og gründere om å skape tidløse og enestående alternativer for tradisjonelt regntøy.

At oppstarten til gründer-eventyret BRGN skulle starte i byen mellom de syv fjell, Bergen, også kjent som Europas mest regnfulle by, er ingen tilfeldighet. Etter at de begge fant kjærligheten med hver sin vestlending, innledet Karine og Ros-Mari et langvarig samarbeid som kolleger og venner. Det var likevel en tur opp til Fløyen som skulle endre alt, da Ros-Mari stilte spørsmålet:

«Hvor kan vi finne jakker som både er moteriktig og vanntette? Ikke som de typiske regnfrakkene eller allværsjakkene, men som kan håndtere Bergens våte dager like bra som ved finere anledninger?»

Karine hadde ingen gode svar på Ros-Maris spørsmål, det var ingen etablerte merker som tilsvarte deres behov, eller standard. Med Karines lange erfaring som designer og Ros-Maris eksepsjonelle ferdigheter innen bedriftsledelse, bestemte de seg for å bygge et norsk motemerke som kunne tilby kunder førsteklasses alternativer for tradisjonelt regntøy.

Visjon og misjon

BRGN tilbyr unike produkter innen regntøykategorien, både jakker, sko og tilbehør. Med vanntett yttertøy av høy kvalitet og i tidløst design, trenger du ikke lenger å inngå kompromiss mellom mote og funksjonalitet. BRGNs mål er å være din foretrukne leverandør av formelt og moteriktig yttertøy. I tillegg ønsker de å oppleves som et høy-kvalitetsmerke, og som en problemløser i hverdagen. Plaggenes skjulte tekniske egenskaper og motedesign, kobler mote og funksjonalitet sammen, og kler deg både funksjonelt og moteriktig for all slags vær.

En av BRGNs hjertesaker er like rettigheter for LHBTQ+-samfunnet, og gjennom støtte av og samarbeid med organisasjoner som bidrar til å styrke rettighetene i, og rundt, LHBTQ+-samfunnet. De viser sitt engasjement gjennom både holdning og handling, og donerer derfor overskuddet fra salget av deres Love Caps til LHBTQ+-vennlige organisasjoner.

I tillegg er BRGN opptatt av å gjøre det de kan for å løfte frem mennesker i samfunnet som de inspireres av. Ved å inngå ulike samarbeid som gjenspeiles på deres kanaler og butikker, viser de blant annet frem arbeid fra ulike kunstnere.

BRGNs Økosystem i 5 deler:

Gjennom 5 steg skaper merket en mer bærekraftig og kompromissløs klesproduksjon, som gjør det enklere for deg å velge BRGN:

  1. Redusere - For å redusere vårt karbonavtrykk bruker vi ingen unødvendige komponenter i hverken design eller emballasje. Vi bruker stoffrester til å produsere tilbehør, og benytter oss kun av 100% resirkulerte tekstiler. Våre produkter er tidløse, og ved å aldri tilby salg ønsker vi å oppmuntre våre kunder til å redusere impulskjøp, og kun kjøpe det de trenger.
  2. Nekte - Vi nekter å inngå kompromisser når det gjelder bærekraft. Vi bruker alltid C0 DWR M (*) som er en holdbar og vannavstøtende teknologi og alle stoffer er bluesign(**)-sertifisert. Vi besøker også alltid våre fabrikker for å få oversikt over hvem som produserer, og hvordan produktene blir laget.
  3. Reparere - Vi tilbyr våre kunder service i form av reparasjon, og oppfordrer alle til å reparere framfor å kjøpe nye plagg. Man benytter færre ressurser ved å reparere deler, framfor å bytte ut hele produktet.
  4. Resirkulere - Vi bruker stoffer som resirkulert polyester i våre produkter. Dette bidrar til å redusere vårt karbonavtrykk, i tillegg til at vi tilbyr spesielle vaskeposer som forhindrer mikroplast-utslipp.
  5. Gjenbruk - Vi kaster ingen tekstiler og ønsker en bærekraftig produksjon, alt reststoff går derfor tilbake i produksjonen. Vi oppfordrer også kundene våre til å selge eller gi bort deres jakker om de selv ikke ønsker den lenger. Vi har inngått samarbeid med bærekraftige selskap som Fjong og Tise for å gjøre gjenbruk enklere for kundene våre.

Åpningstider:

Mandag: 08:00 – 18:00
Tirsdag: 08:00 – 18:00
Onsdag: 08:00 – 18:00
Torsdag: 08:00 – 18:00
Fredag: 08:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 16:00
Søndag: Stengt

Det er en glede å endelig kunne si velkommen til Karenslyst Allés nyeste tilskudd, BRGN Concept Store & Kaffebar. Vi håper du vil ta turen hit for å finne dine favoritter innen moteriktig regntøy, mens du nyter en deilig kopp kaffe✨

Husk å følge Karenslyst Allé på sosiale medier!

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram