Ta sommeren med storm

I år kan du ta sommeren med storm - med litt hjelp fra Anton Sport.

Ta sommeren med storm
8/7/24
Nyheter

Ta turen til Anton Sport denne sommeren

Som ledende aktør på sportsbutikk-markedet er Anton Sport det klareste valget du kan ta når du skal handle nytt treningstøy, skiutstyr eller ny sykkel. De tilbyr Europas beste service, et stort utvalg kjente merkevarer, solid fagkunnskap og gode kjøp.

Anton Sport fører merker som..

👉🏼Amundsen

👉🏼Nike

👉🏼Reebok

👉🏼Hoka

👉🏼Oakley

👉🏼Bergans

👉🏼Arc'teryx

👉🏼Patagonia

👉🏼Douchebag

.. og mye, mye mer! Du finner en oversikt over alle merker de fører HER.

Med en lang historie har Anton Sport bygget seg opp fra ingenting, til å bli en av de største sportsbutikk-kjedene vi kjenner til, og vi er stolte over å ha en bit av historien plassert her i Karenslyst Allé. Du kan lese mer om historien til Anton Sport og deres utvikling gjennom over 90 år HER.

Årets fresheste løpesko

Enten du er rutta i løpe-gamet, eller helt ny innen treningsformen, har Anton Sport skoene som passer deg. Det viktigste og første du bør gjøre før du tar beina fatt, er å finne riktige sko for dine føtter. Noen av spørsmålene du bør stille deg selv før du går til innkjøp av løpesko er:

  • Hvor ofte har jeg tenkt til å løpe?
  • Hvor langt skal jeg løpe?
  • Hvor skadeutsatt er jeg?

I tillegg er det viktig å sjekke hvordan foten din beveger seg i løpssteget, og hvordan dine føtter absorberer støt. Dette for å unngå skader ved å løpe med feil sko over tid. Hos Anton Sport har de både kunnskapen og utvalget som skal til for at du skal finne løpeskoene som passer deg.

Selv om juni og pride-måneden er over, betyr ikke det at du trenger å slutte med regnbue-elementene! Våre favoritter akkurat nå er disse freshe løpeskoene fra Hoka.

Den prisbelønte Clifton-serien til Hoka har nå lansert sin niende variant, og den er lettere og mer dempet enn noen gang før. Clifton 9 er laget i et lettere EVA-skum som beholder den særegne støtdempingen, samtidig som den tåler mer belastning. Selv med hakket mer demping enn tidligere varianter, er skoen altså lettere i vekt. Her får du virkelig en opplevelse av skånsomme sko som flyter godt. Disse skoene egner seg best på asfalt, grus og tredemølle, og er en fantastisk løpesko for alle som ønsker god komfort på lange løpeturer i hardt underlag, eller en gåtur i nabolaget.

Solbriller til enhver aktivitet

Hos Anton Sport finner du et stort utvalg treningsbriller fra en rekke ledende merker, til menn, kvinner og barn.

Her finner du briller fra:

🕶️Hygge

🕶️Oakley

🕶️Leki

🕶️Northug

🕶️Sweet Protection

Oakley er verdensledende innen sportsbriller, og merket kombinerer komfort av høyeste nivå med høykvalitetsglass. De tilbyr briller til alle typer idrett, og med sin PRIZM-teknologi gir de optimal farge og kontrast så du kan se alle detaljer som er nødvendig for å gjennomføre din valgte treningsform på best mulig vis.

Oakley sine Sutro Lite Sweep briller (øverst i midten) kombinerer sammenhengende brilleglass med det berømte designet Sutro-innfatningen. Med en slik brille får du opplevelsen av et funksjonelt sportsdesign med optimal dekning, utvidet synsfelt, feste- og støtssikring. Det perfekte valget når du ønsker en modig, soldig brille med komfort som varer hele dagen!

Run & Relax-favoritter

Denne sesongen har brakt med seg mange flotte nyheter fra det populære merket Run & Relax. Enten du har en lat dag på sofaen eller en dag full av aktivitet fra morgen til kveld, er Run & Relax-plaggene utarbeidet for deg. Med fokus på balanse mellom aktivitet og avslapping har de klart å skape plagg som fungerer til begge deler, med fokus på komfort, kvalitet og bærekraft.

Med treningsklær som er behagelige når du er i aktivitet og når du slapper av hjemme, er det vanskelig å ikke finne et plagg du kommer til å elske!

Bandha Hybrid Bra er det nyeste medlemmet i Bandha-kolleksjonen. Med supersoft og god stretch er denne BH-en laget med et bredt, flatt og sømløst livånd og brede elastiske stropper på skuldrene for maksimal komfort. Det vi elsker med Bandha-materialet er at det er svetteavstøtende og hurtigtørkende, og det er derfor perfekt til yoga og annen trening. Sammen med Bandha Tights, som er laget for yoga og pilates, vil du få en unik opplevelse av supermykt materiale og stretch. Ikke minst passer tightsen perfekt til late dager på sofaen.

Enten du skal kjøre fulle treningsøkter hver dag gjennom hele sommeren, eller slappe av på sofaen, stranda eller andre steder, så har Anton Sport det du trenger for å komme deg helskinnet gjennom!

Husk å følge Karenlyst Allé på sosiale medier!

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram