Spise ute dagen 31. august!

Spise ute dagen 31. august!
19/8/24
Nyheter

Spise-ute-dagen nærmer seg, og hva passer vel bedre enn en dag med gode matopplevelser på Karenslyst Allé? Her finner du alt fra en deilig frokost til en utsøkt middag – noe for enhver smak og anledning.

Frokost: En god start på dagen

Kanelsnurren

Start morgenen rolig med noe søtt og deilig hos Kanelsnurren. Nyt nystekt bakst og brød laget med omsorg, og selvfølgelig en kopp kaffe som er håndplukket for å gi deg den beste opplevelsen. Enten du foretrekker en aromatisk filterkaffe eller en skummende cappuccino, kan du slappe av i gode omgivelser mens du våkner til liv.

Anbefaling: Kanelsnurrener, som navnet tilsier, kjent for sine kanelsnurrer. Perfekt med en kopp kaffe til.

Lunsj: Noe for enhver smak

Lett

Er du på utkikk etter en litt lettere lunsj, eller noe som setter bærekraft i fokus? Lett har alltid noe spennende på menyen, og akkurat nå er norske sukkererter i sesong. Her kan du velge mellom friske salater og wraps som gir både energi og næring til resten av dagen.

Anbefaling: En wrap eller salat med norske sukkererter – kortreist, frisk og full av smak.

Maschmanns Bakeri og Pizzeria

Når lunsjtiden kommer, er det lett å bli fristet av duftene fra Maschmanns. Her er det et utvalg av fersk italiensk pizza og salater, alt laget med sesongens beste råvarer. Kantareller, salsiccia og rømme fra Røros høres kanskje ut som en drøm, men på Maschmanns kan du faktisk nyte denne kombinasjonen på en tynn, sprø pizzabunn.

Anbefaling: Prøv sesongens pizza, som kombinerer det beste av italiensk og norsk tradisjon med råvarer i toppklasse.

Middag: Perfekt avslutning på dagen

Qui Taste of Italy

På kvelden kan du virkelig lene deg tilbake og nyte en middag i italiensk stil. Qui byr på klassiske pastaretter og et godt utvalg av vin. Det er en perfekt avslutning på dagen, enten du vil ha noe kjent og kjært, som en spaghetti carbonara, eller ønsker å utforske noe nytt.

Anbefaling: Spaghetti carbonara – enkelt og smakfullt, med ekte italiensk sjarm.

 

Japo Sushi

Om du heller foretrekker sushi til middag, kan Japo Sushi friste med ferske, delikate retter. Det er alltid noe spennende på menyen, og soft crab maki med mangosaus er den perfekte kombinasjonen.

Anbefaling: Softcrab maki – lett, smakfull og med en liten tvist av søt mangosaus.

 

Uansett når på dagen du velger å besøke Karenslyst Allé, finnes det noe for enhver smak og anledning. Spise-Ute-Dagen er en fin mulighet til å utforske nye smaker eller nyte gamle favoritter.

 

Vi håper å se deg den 31. august!