Kaffebrenneriet

Kaffebrenneriet
Navn:
Kaffebrenneriet
Kategori:
Telefonnummer:
952 62 665
Hjemmeside:
Mandag-Fredag:
06:30-19:00
Lørdag:
08:00-18:00
Søndag:
09.00-18:00
Facebook:
Om:

Velkommen til en god kopp kaffe i vår kaffebar og kaffebutikk på Skøyen. Kaffebrenneriet ligger sentralt til midt i handelsområdet på Skøyen. Besøk oss gjerne i forbindelse med handleturen, eller i lunsjen. Vi tilbyr nydelige kaffedrikker og ferske bakervarer fra vårt eget bakeri.

Kaffebrenneriet er Norges ledende kaffehus med kaffeopplevelser i fokus. Vi er lokalisert der folk ferdes, jobber og bor, og derfor finner du oss alltid på gateplan og oftest på et hjørne. Det er enkelt å finne frem til våre lokaler og vi skal være innredet slik at forretningen er rask å forstå. Mange kaffesorter med fargerike lapper, hjemmekoslig innredning med informative kritt-tavler og dempet atmosfære. Vi ønsker at du er velkommen hver gang og kommer tilbake til oss for å nyte din favorittkaffe. Velkommen til lidenskap og kvalitet.

Er du bedriftskunde, så leverer vi hver uke fersk, nymalt kaffe til firmaer i Oslo-området. Ta gjerne kontakt for å få forslag til kaffer for egen trakter eller kaffemaskin. Vi tilbyr også fristende bakervarer.