← Go back

Høyer Sjølyst

Høyer Sjølyst
Navn:
Høyer Sjølyst
Kategori:
Telefonnummer:
22 44 24 19
Hjemmeside:
Adresse:
Karenslyst allé 18
Mandag-Fredag:
10:00-19:00
Lørdag:
10:00-17:00
Instagram:
Om:

Hos Høyer handler det om shoppingopplevelsen. I over 10 år har Høyer vært et motemekka for kvalitetsbevisste og moteinteresserte nordmenn. Ørnulf Høyer startet Høyer i 2004 med den første butikken på Sjølyst, og i dag finner du Høyer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Alle butikkene er unike, og målet er at de skal være et sted du blir bergtatt, langt utover selve shoppingen.

Butikkene tilbyr norske og internasjonale high end – og luksusmerker i høy kvalitet. I tillegg til vårt ønske om alltid å ha et fantastisk utvalg av de beste merkavarene, er vi levende opptatt av å øke interessen og kunnskapen rundt feltet vi elsker: mote og livsstil.

Hos Høyer treffer du ansatte som med interesse og kunnskap gir deg veiledning og hjelp. Det du finner i våre butikker og på hoyer.no er nøye utvalgt av våre dyktige innkjøpere som sørger for at våre butikker til enhver tid er oppdatert: Vi ønsker alltid å gi våre kunder en helt spesiell WOW- følelse.

Vi fører merker som bla : Acne, Made in heaven, Superga, Diemme, Designers Remix, By Marlene Birger, Theory, Helmut Lang, Samsøe Samsøe, Rikke Harsheim, Tory Burch, J Brand, See by Chloe, Missoni Home, M Missoni, Jonathan Adler, Ganni, FWSS, Woolford, Voluspa, Ecoya, Meotine, Diane Von Furstenberg, Sport Max by Max Mara, Max Mara, Isabel Marant Etoile, Iro, Casall, Adidas by Stella McCartney, Aquazurra,
Moncler, Woolrich, Fleicher Couture, Alexander Wang, T by Wang, Sand, Stenstrøms.