Tilbake til hverdagen med Karenslyst Allé

Sommeren nærmer seg slutten, og med høsten kommer hverdagen og rutinene tilbake. Karenslyst Allé har alt du trenger til å gjøre overgangen litt lettere!

Ta ukes-handelen hos Coop Mega

Det kan være hardt å komme inn i rutinene igjen, og spesielt etter den deilige sommeren vi har hatt! Coop Mega i Karenslyst Allé hjelper deg på veien! Med et fantastisk utvalg, hjelpsomme ansatte og gode priser er dette ukens enkleste valg.

Oppgrader høstgarderoben

Lyst til å imponere på jobb-intervjuet? Kanskje du vil føle deg litt ekstra fresh på det møtet? Eller bare se smashing ut på jentekvelden? Uansett grunn, du finner en rekke flotte klesbutikker i Karenslyst Allé. Hva med å ta turen til DAY birger et mikkelsen? Med fantastiske klær og tilbehør til enhver anledning, vil du garantert bli fornøyd etter en tur hit.

Egenpleie etter sommeren

Føles håret tørt etter en lang sommer i sola? Eller kanskje du ønsker å friske opp fargen litt? Hos Look At Me hjelper de flinke frisørene deg med alt du måtte trenge, enten det er klipp, farge eller styling. De selger også en rekke fantastiske produkter og verktøy som hjelper deg å ta vare på håret ditt på best mulig vis. Les mer om Look At Me og book din time HER!

Hverdagslige delikatesser

Bare fordi sommeren er over og hverdagen setter inn, betyr det ikke at luksusen trenger å ta slutt. På Maschmanns Matmarked finner du en rekke ferskvaredisker innen kjøtt, sjømat, ost, delikatesser. I tillegg har de et økologisk bakeri og italiensk pizzeria! Alt du trenger til raske, eller langsomme, løsninger i hverdagen.

Uansett hva du behøver for å komme inn i rutinene igjen, så håper vi du vil ta turen til Karenslyst Allé for å finne det! Husk å følge oss på Instagram for å følge med på alle nyheter, arrangementer og butikker i vårt flotte område. Du finner oss HER.