Hva skal du gjøre i Vinterferien?

Denne uken er det VINTERFERIE! Kjenner du at du har mye tid og lite planer? Da kan vi hjelpe deg!   Velkommen til oss, og god handel!

Vintertips #1 – Maschmanns Matmarked

  Første tips er å ta middagen hos Maschmanns, her kan du deilig ovnsbakt pizza og noe godt i glasset for den perfekte daten. En annen mulighet er også å bruke GOD tid inne i butikken og plukke med deg ferske råvarer til et skikkelig festmåltid hjemme. Inviter venner og familie, ha en skikkelig matfest og nyt!

Vintertips#2 – Scandic Hotell

  Trenger du en liten staycation? Book deg inn ett par dager på Scandic Hotell Sjølyst for noen rolige dager med din kjære! Her kan dere ta en lang morgen i sengen, en deilig frokost og oppleve området. Når kveldstid kommer er det perfekt å ta middagen i Skabos Hage!

 

Vintertips #3 – Golfhandelen

  Gjør deg klar for golfsesongen hos Golfhandelen! Test ut deres golfsimulator, golfklubber og annet utstyr. Her kan du booke en time for total egentid og kose deg MAKS! Book din time her: https://netbooking.net/booking/115   Ta vinterferien hos oss i Karenslyst Allè <3