Gavetips til Farsdag

Har du funnet gave til farsdag? 

Her har vi samlet sammen noen gavetips til farsdag 13. november. En perfekt mulighet til å komme innom Karenslyst Allé for å kjøpe noe fint. Vi tror disse gavene vil passe perfekt for en fin feiring på søndag. 

Hjertelig velkommen og god handel!

Gavetips 1: BIALETTI ESPRESSO KAFFEKANNE

Her er første gavetips til farsdag fra Jernia. De fleste fedre er glad i lage kaffe og da er en espresso brygger den perfekte gaven til farsdag. Hos Jernia kan du få tak i denne Bialetti espresso kaffe bryggeren. Den opprinnelige Moka Express espressokanne fra Bialetti. Mokka Express har en elegant skinnende overflate og flytende linjer i håndtak, knott og tut. Kannen lager 12 kopper kaffe.

Bialetti har produsert espressokokere siden 1950-tallet og har solgt over 200 millioner verden over. Bialetti er i Italia synonymt med espresso og finnes i omtrent 90 % av alle italiensk hjem.ESPRESSO MOK 12 CUP KAFFEKANNE

Kvaliteten sikres med grundig testing og skanning av kannene. I tillegg testes sikkerhetsventilen to ganger for å være på den helt sikre siden.

NB! Denne modellen går ikke til induksjon. Da anbefales modellene Venus og Mia fra Bialetti.

Les mer om produktet her

 

Gavetips 2: MAC KNIVSETT 2 DELER KOKKEKNIV OG GRØNNSAKSKNIV

Her er gavetips nr.2 til farsdag som du kan få tak i på Jernia. Et knivsett med både kokkekniv og grønnsakskniv fra Jernia på Karenslyst Allé. Settet inneholder to kniver som utgjør en god base i knivsamlingen. De kan brukes til alt som skal hakkes og kuttes i skiver som frukt, grønnsaker, urter, kjøtt og fisk uten bein. KNIVSETT TO DELER

Stålet som er brukt er rustfritt med høyt innhold av kullstoff, legert med krom, molybden og vanadium. Knivene er produsert og håndslipt av profesjonelle håndverkere fra Seki, Japans sverdsentrum. Skaftene er laget av tre. Skaftets polering gjør at det er svært motstandsdyktig mot fett, vann og oppvaskmiddel. Eggen slipes på keramisk slipestav, diamantsliper eller på stein med en vinkel på 15 grader. Knivene vaskes for hånd og tørskes godt etter bruk.

Du kan lese mer om produktet her

Gavetips 3: ULRIKEN JUMPER BERGANS

Nå nærmer det seg kaldere vær, og da er en god ullgenser en perfekt gave til farsdag. Hos Anton Sport finner du Ulriken Jumper fra Bergans laget av 100% merinoull. Fin er den også med en deilig høy krage.

Ulriken er en tykk ullgenser i myk og behagelig merinoull, kan brukes alene eller som mellomlag under en skalljakke.Den har ekstra høy krage med beskyttelsesklaff som forhindrer gnaging mot haken.

Les mer om produktet her

Gavetips 4: WOOD WOOD ULLGENSER

Her er det siste gavetipset fra Høyer Menswear. En deilig varm genser fra Høyer passer ypperlig som gave på farsdag.  Wood Wood - KEVIN LAMBSWOOL GRÅ STRIKKEGENSER - Grå

Denne genseren er i mykt lammeull og har en avslappet passform. Halsen er rund med ribbet halskant og mansjetter. Signaturmerkelapp på brystet.

Danske Wood Wood ble grunnlagt i 2002 og er et moderne mote- og livsstilsmerke som produserer populært streetwear med en sportlig touch. Kolleksjonene fra Wood Wood balanserer uttrykk og funkjsonalitet, og undergrunn med high-end.

 

Les mer om produktet her.

Følg med på Facebook og Instagram for å få med deg hva som skjer på Karenslyst Allé.