Nyheter

Feel good lørdager

 

I juni blir det Feel good lørdager i Karenslyst allé. Tre kjekke lørdager med deilig mat, chill musikk, god stemning og ikke minst knall gode tilbud! Butikkene i Karenslyst allé byr på goodiebags, smaksprøver, gode tilbud og mye mer når det inviteres til feel good lørdager 11,18 og 25. juni.

 

Shopping

Thune, Anton sport, Hästens, Lyse Ideer, A,Huseby, Hade på bade, Kid, Slettevoll, Drøm, Ark, Hos Hanna, Elkjøp, Vita Exclusive, Change Lingerie og Dansk Design møbler har alle gode tilbud disse dagene. Det blir trekninger hvor du kan vinne fantastiske premier! Slik som hos Dansk design møbler hvor du kan være med i trekningen av en gratis Arne Jacobsen 7er stol, polstret i lekkert classic okseskinn i valgfri farge til en verdi av 5500kr!

 

Mat

Det blir også gode priser på god mat under feel good lørdager! Det blir cronutfestival hos Maschmanns, smaksprøver hos Starbucks, Sunkost, Kaffebrenneriet og gode tilbud på pizza hos Peppes Pizza.

 

Utekino

18.juni kl 21:00 er det utekino på Sjølyst plass i Karenslyst allé!
Vi viser Oslos stor stoltehet «Verden verste menneske»
Ta med deg kjæreste, venner, familie eller kanskje en date?
I hyggelige omgivelser på Sjølyst plass rigger vi opp til en chill stemning med sakkosekker, popcorn, mat og drikke.
Utekinoen er gratis og åpen for alle!

 

Sjekk ut eventente på Facebook for mer info!

Feel good lørdager.

Utekino