Morsdag og Valentines i gaten

På søndag er vi så heldig at det er både morsdag, Valentines Day og Fastelavn – på en og samme dag! Denne måneden har vi litt ekstra fokus på kjærligheten og sette pris på mennesker vi har i livene våre. Vi har laget en liten liste med gaveideer du kan finne i gaten vår, kanskje du finner noe som er midt i blinken for den heldige i livet ditt? 


GAVENE SOM SMAKER

Mat er et kjærlighetsspråk i seg selv, enten det er en romantisk middag for to eller et måltid du deler med familien. På en dag som Valentines og morsdag er det hyggelig å legge litt ekstra innsats for en romantisk eller hyggelig middag med de du er glad i.
I gaten vår finner du de butikkene som har det lille ekstra som gjør middagen uforglemmelig. Du finner blant annet unike oster, sauser, kjøtt og mye mer på matmarkedet til Maschmanns, og med både Coop Mega og Meny er det liten sannsynlighet for at du ikke finner det du trenger for å lage et nydelig måltid utenom det vanlige. Et godt gavetips til mor er ferdiglagde matkasser fra Maschmanns med massevis av spennende varer – se mer på deres hjemmesider her

GAVENE HUN VIL ELSKE

Ingenting er som en vakker bukett med blomster for å vise noen at du er litt ekstra glad i de. Shishi Blomster i gaten vår lager de vakreste og mest imponerende bukettene vi har sett, så har du med en sånn hjem vil din bedre halvdel garantert bli glad.
Vi elsker myke pakker og i Karenslyst allé bugner det av mote og design i alle typer fasonger, farger og brands til enhver smak. Eller kanskje hun elsker alt som glitrer og skinner? Ta deg en tur innom disse butikkene å se om du finner noe du tror hun vil like:

Cavour Woman – Change Lingerie – DAY – Hos Hanna – Høyer – VIC – Thune

GAVENE HAN VIL ELSKE

En vakker bukett slår aldri feil uansett hvem man er, se litt av utvalget til Shishi Blomster å se om det er noe din kjære liker, her har de noe for enhver smak! Om mannen i ditt liv er glad i mote har du kommet til riktig plass, for her er finner du blant annet Høyer Menswear som har hyllene fulle av det nyeste innen mote for menn. Er han derimot en sportsentusiast og elsker livet ute har Anton Sport alt av utstyr man kan tenke seg i høy kvalitet og fra kjente varemerker.
Er mannen din handy, eller ønsker du at han skulle blitt det? Verktøy og alle mulige teknologiske duppeditter finner du henholdsvis hos både Jernia og Elkjøp Skøyen!

DE NYTTIGE GAVENE

Det er ikke noe som er så godt som å endelig få fikset på de slitte tuppene eller etterveksten som har begynt å komme og for ikke å snakke om et avbrekk med en deilig behandling for en sliten kropp – og i Karenslyst allé finner du menneskene som er eksperter på akkurat dette. Et gavekort hos noen av våre dyktige frisører eller gavekort på en massasjebehandling hos Look at Me er gaver som virkelig gjør godt for kropp og sjel i lang tid fremover. Om en massasje blir litt i overkant finner du både Vita Exclusive og VITA som har alt man kan tenke seg av selvpleie, gode dufter og gavesett til anledningen.

GAVER TIL MOR

Det er mye man kan gi til mor på morsdagen, som for eksempel et personlig kort fra Ark, en bukett med hennes favorittblomster fra Shishi, en matkasse fra Maschmanns eller kanskje du finner noen lekre duftlys eller puter hos en av interiørbutikkene våre? Mulighetene er uendelige og kanskje det viktigste av alt er at man kan formidle at man setter pris på mor, det er som oftest tanken som teller.