Nyt lunsjen, hjemme eller i gaten

På hjemmekontor, eller bare har lyst til å ta lunsjen på kontoret? I gaten vår er det en rekke butikker og spisesteder som tilbyr takeaway og hjemlevering! Slik at du kan nyte et ekstra godt måltid i gaten vår eller i dine egne omgivelser. Sjekk listen vår under for en oversikt over hvem i Karenslyst allé som kan gjøre livet ditt litt enklere:


Baker Hansen
Når man har lyst på nybrygget kaffe og fersk bakst er Baker Hansen et sikkert valg, her kan du velge å spise i lune og trygge omgivelser eller ta med deg måltidet hvis du er på farten og har et sted du må være. Her kan vi tipse om kanskje verdens beste kanelboller!

Coop Mega Sjølyst
Med både ferskvaredisk med varme retter, fersk fisk og kjøtt – i tillegg til en frisk og deilig salatbar så er Coop Mega midt i blinken hvis man skal ha en enkel lunsj eller lage noe ekstra godt hjemme. Her er det praktisk parkering i etasjen over, slik man lett kan svippe innom.

Kaffebrenneriet
God kaffe er det ingen tvil om at man får hos Kaffebrenneriet, men det er også mye godt å sette tennene i! Velg mellom blant annet nydelige rundstykker, fersk og nystekt brød – og vil du brygge kaffen hjemme selger de fantastiske kaffebønner med en rekke ulike smaker.

Maschmanns
Skal du unne deg et måltid til litt utenom det vanlige er Maschmanns midt i blinken for deg. Her finner du et enormt utvalg av eksotiske og spennende varer som man ikke finner overalt. Du kan velge å spise lunsjen i de flotte lokalene deres, eller lage deg lunsjen hjemme med gode oster, skinker og mye, mye mer!

Meny
Hos Meny har de et enormt utvalg av varer, og alltid noe godt i ferksvaredisken som har alt fra varmmat til fersk fisk og kjøtt. Hos Meny finner du også en salatbar, brød og alt man trenger for å lage en skikkelig god lunsj.

Narvesen
Narvesen er perfekt når man er på farta og skal rekke et møte eller en avtale. Her kan man kaste i seg en pølse, et pizzastykke eller noe annet, uten at det må ta noe særlig av tiden.

Peppes Pizza
Pizza kan være like godt til lunsjen som til middag og om man har hjemmekontor så passer det jo fint at Peppes leverer rett hjem på døren – og om du er i gaten er det bare å slå seg ned i det koselig lokalet deres.

Starbucks
Det er en grunn til at så mange kjenner igjen merkevaren Starbucks. Med et så godt utvalg av spennende kald og varm drikke er det alltid vært å ta turen innom enten man er på vei til et annet sted eller bare trenger et avbrekk fra arbeidsdagen.