Farsdagsgavetips fra gaten

Det er ikke alltid like lett å finne den perfekte gaven til far i huset, og ofte er det vanskelig å få helt taket på hva de ønsker seg! Vi har laget en liten liste med plasser i gaten vi tror du kan finne noe som slår an enten det er til den barske, matglade eller techglade pappaen.

Sport & Villmark

Er pappa en typisk barsking? En sånn type som elsker å være ute, enten det er på joggetur, ute å fiske eller kanskje han til og med er glad i å tilbringe natten i den frie natur? I gaten vår finner du alt det gode utstyret som pappa egentlig vil ha, selvom han selv mener at vinterjakken er like god som da han kjøpte den for 15 år siden.

Anton Sport har alt man trenger til turen, med telt, oppbevaring, klær, sko og alt som heter trening. Her står det ikke noe på kvaliteten, og de tekniske spesifikasjonene er uendelige. Ta en tur innom og slå av en prat med den spreke betjeningen, de hjelper deg gledelig med å finne den perfekte gaven!

Mote

Enten pappa er jålete eller ikke, så er det en ting som er essensiell i alle fedres garderobe, nemlig slipset. Det er ikke lenge før sesongen med juleselskap, nyttårsfeiringer og alt i mellom starter, og da hadde det kanskje vært fint å byttet ut det gamle slitne slipset med et nytt og kult et?

Høyer Menswear er eksperter på mote til menn, og utvalget deres strekker seg fra høytidelige plagg og antrekk, til litt ekstra fine sko og hverdagsklær. Gjengen som jobber der nede har full oversikt over hva som er det siste innen moteverden og hjelper deg å finne akkurat den gaven pappa trenger mest.

Mat

Er det en ting de fleste fedre har til felles, så er det en kjærlighet for god mat. I gaten vår finner du blant annet Maschmanns Matmarked som er proppfull av alt det spennende den kulinariske verden har å by på. Et ordentlig godt stykke kjøtt, eksotiske og spennende sauser, krydder og delikatesser du ikke finner overalt er å finne i hyllene her.

En skikkelig god restaurantopplevelse er også noe som garantert slår hjem hos de fleste. Skabos Hage tilbyr ferske råvarer, grillet og grønt – rett og slett en nydelig smaksopplevelse som anbefales på det sterkeste å sjekke ut!

Velvære

Det er ikke alltid at det første på prioriteringslisten hos fedrene våre er å ta vare på hud og hår, så da kan det passe fint å få en hjelpende hånd. Hos VITA finner du alt fra parfymepakker til hudkrempakker som gjør det lekende lett å gi kroppen litt ekstra kjærlighet.

Vi har opptil flere fantastiske frisører langs hele gaten vår, så kanskje en timebestilling hos en av de kunne vært en god og passende gave før selskapssesongen starter?

Elektronikk

Vi kjenner vel alle til de fedrene som bare elsker alt som har med elektronikk å gjøre, enten det er en splitter ny barbermaskin med 100 funksjoner eller alt som har en «smart-funksjon».
Elkjøp Skøyen har alle de elektroniske varene man kan tenke seg, og det er ikke vanskelig å finne noe som blir satt skikkelig pris på!