Velkommen til årets siste Feel Good-lørdag i gaten!

Til den kommende lørdagen har vi hatt fire ekstra flotte dager i gaten vår med deilig musikk, god mat og ekstra gode tilbud hos butikkene. Selv om vi har kost oss masse, betyr ikke det at det blir noe kjedeligere fremover – Det blir selvfølgelig jul i Karenslyst Allé også, så det er det bare å begynne å glede seg til!

I mellomtiden kan du glede deg over alle disse spennende aktivitetene på lørdag som kommer:

Mote & Skjønnhet

Cavour
Når kulden setter inn er det ikke mye som varmer så godt som ull, kanskje bare -25% rabatt på alt av ull hos Cavour?

Thune
Er du like glad i smykkeserien Silver by Thune som det vi er? På lørdag får du hele -25% rabatt på alle smykker fra serien, vi ses hos Thune!

VITA Exclusive
Det er mange som sverger til det samme merket når det kommer til sminken sin, og mange av de sverger til BareMinerals. Da passer det vel bra at du får -20% på alt fra BareMinerals hos Vita Exclusive!

Hos Hanna
Inne hos Hanna finner du alltid masse fargerike og plagg med massevis av personlighet som er verdt en tur for å se på bare i seg selv. På lørdag loddes det ut flotte varer til de som handler hos henne, absolutt verdt en tur innom!

Høyer
Hos Høyer er også alle handlende kunder med i trekningen av et plagg, så om du uansett hadde planlagt å shoppe klær i nærmeste fremtid, så er det ikke dumt å legge dagen til lørdag, så får du kanskje med noe ekstra på kjøpet!

DAY
Hos DAY er de alltid fremoverlente og tenker nytt. På lørdag blir det et Green event i butikken, som vi gleder oss til å fortelle dere mer om, følg med!

Look At Me
Det er mange som sverger til det samme merket når det kommer til sminken sin, og mange av de sverger til BareMinerals. Da passer det vel bra at du får -20% på alt fra BareMinerals hos Look At Me!

Gant Footwear
Liker du å være tidlig ute? Når vår og sommeren endelig kommer er det deilig å kunne finne frem helt nye sneakers til sesongen! På lørdag får du hele 50-70% på alt av vår/sommersko og trenger du nye sko til den kommende tiden er det 20-50% på utvalgte høst/vintersko!

Synsam
Har innfatningene dine sett bedre dager? Er det noen i familien som har hatt de samme brillene i en årrekke? Da bør HALV PRIS på innfatninger hjelpe litt på veien, nå er det ingen unnskyldning til å gå med de samme kjedelige innfatningene lengre!

VITA
Prøvd Jan Thomas sine makeup-serie før? På lørdag kan VITA friste med hele 40% på sminkeserien i tillegg er alle kunder som handler denne dagen med i trekningen av en flott goodiebag fylt med massevis av godsaker!

VIC
Kaldere tider = varmere klær, og det er ikke mye som er så godt som å ha en ordentlig god jakke eller kåpe når kulden biter ekstra godt. Hos VIC trekker de fra en 500-lapp på alle jakker og kåper på lørdag!

Mat & Drikke

Maschmanns Marked
Maschmanns kommer aldri til å røpe hemmeligheten bak sin nydelige trøffelbrie, men det de kan røpe er at denne lørdagen er det løvtynne skiver av høsttrøffel som øses over osten – de kan også friste med en utrolig god trøffelpizza rett fra vedovnen

Maschmanns Bakeri
I bakeriet kan du finne grillet toast med nydelig trøffelbrie

Lett
Bruk rabattkode i appen «Lett» som gir 20% avslag på kjøpet. Bruk rabattkoden «FEELGOOD»

Sunkost
Kokosfett er bra for kroppen og hos Sunkost får du 20% avslag på utvalgte produkter fra det velkjente varemerket Cocosa på lørdag.

Peppes Pizza
Gratis pinneis til alle barn som spiser hos Peppes på lørdag!

Interiør & Design

A.Huseby
Det er ikke alltid lett å bestemme seg for hvilke farger som matcher best, eller hvor du skal plassere den ene stolen du egentlig ikke har plass til. Stikker du innom A.Huseby på lørdag kan du få ekspertenes stylingtips og vedlikeholdsråd for tremøbler og stoff!

Møbelringen Studio Skøyen
Unike kundeklubbtilbud på senger, sofaer og spisestuer!

Ha det på badet
Speil trenger absolutt ikke være en kjedelig nødvendighet, og det har de skjønt for lengst hos Ha det på badet. Tar du turen innom på lørdag kan du få hele -30-50% på unike speil fra Bali!