Kaldere vær, nye klær?

Nå er høsten rett rundt hjørnet, og da begynner butikkene å fylle opp hyllene med nye og spennende høstvarer. Vi har tatt en liten kikk på noe av det som allerede har begynt å dukke opp til henne, og vi begynner å glede oss litt til nye farger og plagg å gå inn i høsten med.
Vi har allerede funnet våre favoritter, finner du dine? 👋

Hos Hanna

Dette er butikken man stikker innom om man har lyst til å skille seg litt ut, finne plagg og farger som er tøffe, spennende og lekre. Hanna er en ekspert på å hjelpe folk til å finne antrekk og plagg til enhver anledning, og hun står alltid klar for å hjelpe til med tips og råd. Vi blir alltid inspirert når vi tar turen innom, og vi går som regel alltid ut med et plagg som har det lille ekstra, som man også blir litt ekstra glad i.

DAY

Hos DAY finner man en elegant mix av kreativt håndverk, gjennomarbeidede detaljer og moderne klassikere. I denne perlen av en butikk finner man alt man trenger for å oppfylle behovene til en moderne kvinne. Stilen er minimalistisk, men elegant. Her finner du antrekkene som gjør at du ser fantastisk ut til både hverdag og helg.

VIC

Hos VIC tilbyr de alltid et godt utvalg av tidsriktige merker og de setter fokus på hele antrekk til både hverdag og fest. Med internasjonale merkevarer som blant annet Jean Paul, Hugo Boss og mange fler. Dette er butikken med tidsriktige merkevarer som gjør det lett for deg å finne det perfekte antrekket du er på utkikk etter, en tur til VIC slår aldri feil.

Cavour

Cavour er butikken for den moderne businesskvinnen, som gir kundene som stikker innom en ekstraordinær handleopplevelse. Her finner du produktene som du ikke finner i andre butikker, og med en kvalitet som er enestående. Er du ute etter antrekkene som har den lille luksuriøse touchen, vil Cavour treffe deg midt i blinken.

Høyer

Høyer har lenge vært et motemekka for kvalitetsbevisste og moteinteresserte nordmenn. Denne butikken spesialiserer seg på norske og internasjonale high end – og luksusmerker i høy kvalitet. I butikken deres på Sjølyst kan man vandre i timesvis å kikke, og med ansatte som brenner for mote kan vi garantere at man får en helt spesiell følelse av å ta handleturen akkurat her.