Gjør deg klar til 17. mai i Karenslyst Allé!

17. mai er her om få dager, og det er alltid mye som skal på plass før den store dagen skal nytes.

Hvis du er i siste liten med planlegging av antrekket, stylingen og frokosten så fortvil ikke, i Karenslyst finner du alt du trenger til feiringen!

17. mai antrekk til han

Du er ikke nødt til å ha bunad eller nasjonaldrakt for å se bra ut på nasjonaldagen! Dressen er like flatterende og flott å ha på seg, og hos oss finner du de lekreste dressene.

Alt han måtte trenge til antrekket finner man i gaten vår. Dress, slips, skjorter, sko og det man måtte trenge i alle prisklasser. Her får du kvalitetsvarer fra butikker som Cavour, Høyer Menswear og VIC.

17. mai antrekk til henne

Man trenger ikke bunad for å se fin og pyntet ut på nasjonaldagen! Gå for eksempel for et klassisk antrekk med innslag av rødt, hvitt og blått for det perfekte 17.mai-antrekket! Finstasen kan like godt også brukes til andre festligheter i mai, som for eksempel konfirmasjon og bryllup.

Med butikker som DAY, Hos Hanna, VIC og Høyer kan vi garantere at du vil finne et antrekk som ser strålende ut til den store dagen.

Styling og skjønnhet

Det å fikse håret sitt til bunad kan mange ganger være vanskelig, hva og hvordan er ofte stilte spørsmål, men fortvil ikke!

Om det er fletter, klipp, styling eller makeup – så vil du finne nøyaktig det du trenger hos oss! Vi har en hel haug av dyktige frisører, stylister og hudspesialister i gaten vår.

Ta turen innom Adam og Eva, Calima, Look at Me, På Håret eller VITA for alt som har med styling og skjønnhet å gjøre.

Skal du arrangere 17. mai frokost?

17. mai-frokost er ofte ulike fat mat god mat der alle tar med litt hver. Noen tar med spekemat, andre tar med ost, salater eller hjemmebakt brød og aïoli. Mye kan kjøpes serveringsklart, det meste er ferdiglaget på få minutter, mens enkelte ting trenger en liten innsats på kjøkkenet. 

Uansett hva du tenker å finne på vil du finne alt du trenger til frokosten i enten en av dagligvarebutikkene våres Coop Mega og Meny, og har du lyst til å slå på stortromma kan du finne en hel haug av spesialiteter og andre matvarer du ikke finner i dagligvaren hos Maschmanns.

Kaker og søtsaker

17. Mai nærmer seg nå med stormskritt og det betyr at du kan begynne å planlegge hva du skal servere gjestene på den store dagen! Enten du skal bake til 17. Mai frokost, kakebord på skolearrangement eller det er du som står for desserten til årets 17. Mai middag er det gøy å kunne diske opp med noe du vet at gjestene vil sette pris på.


Alt du trenger til kakene og søtsakene finner du i dagligvarebutikkene våres, eller så kan du kjøpe ferdig eller «byggesett» hos Baker Hansen eller Maschmanns Bakeri.

Ute -og inneleker

Enten du skal arrangere 17. mai i skolegården eller hjemme i hagen, slår det aldri feil å ha noen aktiviteter på lur som setter både barn og voksne i sving. 

Stikk innom nille for å finne en drøss med morsomme leker, og hvis du ser etter morsomme ting å gjøre inne har Ark masse morsomme spill og tegnebøker barna kan ha stor glede av!